У неділю вночі, 27 грудня, на Хмельниччині сталася моторошна ДТП.

На дорозі із села Томашівка, у напрямку станції Ярмолинці, іноземець, будучи напідпитку, сів в "Ауді А6" та на великій швидкості врізався в "ВАЗ 21099", за кермом якого знаходився 24-річний мешканець Томашівки. Про трагедію повідомили у пресслужбі поліції Хмельницької області.

“36-річний іноземець, мешканець м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Ауді А6», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099» під керуванням 24-річного мешканця с. Томашівка, після чого «ВАЗ» перекинувся. Внаслідок ДТП, водій автомобіля «ВАЗ 21099» та його 32-річна пасажирка, від отриманих травм, загинули на місці події. Ще двоє пасажирів, чоловіки, 30 та 48 років, отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні”, — розповіли правоохоронці.

Водій "Ауді А6" відбувся переляком, медична допомога йому не знадобилася. Винуватця ДТП затримали. Чоловіку оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.