Останні три роки у Хмельницькому проводили реконструкцію будівлі, де знаходиться обласний серцево-судинний центр, його вирішили перетворити на сучасний центр кардіології та кардіохірургії.

Як розповіли у пресслужбі обласної ради, після завершення робіт тут надаватимуть невідкладну кардіологічну допомогу пацієнтам з інфарктами, порушеннями серцевого ритму, нестабільними стенокрадіями та іншими гострими станами.

Тут же знаходитиметься реанімаційне відділення, стаціонар на 30 місць та амбулаторно-поліклінічне відділення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Усе це обійдеться бюджету в 101 млн 532,5 тисяч гривень. Наразі у реконструювання центру вже вклали більше 70 мільйонів, тож для завершення потребується ще майже 35 млн гривень.

Нагадаємо, на Кам’янеччині, що у Хмельничцькій області, збудували новеньку амбулаторію сімейної практики загальної медицини. Збудували, але так і не відкрили. Її збудували на місце старого медпункту, відкривали помпезно зі стрічками та піснями у грудні 2019 року. За задумкою, амбулаторія мала обслуговувати 4 тисячі мешканців Вихватнівець та ще 12 сіл, розташованих поруч.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал Знай, малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині.