Протягом 2020 року проходило голосування у рамках національного конкурсу "Місто України".

У проєкті взяло участь 51 місто, Хмельницький та Кам'янець-Подільський у тому числі. Останній виявилися активнішими та "відправили" своє місто до десятки фіналістів, закріпиши за собою 5 місце. За Кам'янець свій голос віддали 23 907 осіб.

За Хмельницький голосували не так активно, тож в загальному рейтингу обласний центр посів 12 місце, отримавши 13 002 голосів.

Раніше у Невицькому замку, що на Закарпатті, вчені виявили вежу донжон. На днях тут закінчилися перші археологічні дослідження. Споруда чекала реставрації роками, оскільки виникали проблемі зі береженням охоронної зони пам`ятки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про відкриття першого археологічного дослідження замкового донжону розповіли в Охоронній археологічній службі Інституту археології НАН України.

Нагадаємо, єгипетська мумія птаха виявилася людським немовлям з вовчою пащею

Як повідомляв портал Знай.ua, єгипетська мумія розкрила вченим секрети стародавньої медицини

Також Знай.ua писав, мумія дитини розкрила археологам таємницю, яка зберігалася тисячоліття