Стало відомо про те, що на Хмельниччині зібрали близько трьох тисяч ковдр для безпритульних тварин. Добру справу.

Таким чином, повідомляється, що в першу чергу тепла вимагають травмовані тварини, які проживають в притулку для бездомних в мікрорайоні Дубове.

Ковдр було предостатньо, тому, було прийнято рішення поділитися ними з іншими притулками, які розташовані в Хмельницькій області.

Організатор акції» Міняю стару ковдру на шоколадку " говорить про те, що кожна допомога від людей, навіть сама незначна, допоможе багатьом тваринам відчувати себе в теплі поки на вулиці зима.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Приєдналися жителі різних областей, з багатьох частин України. Дзвонили навіть мами, які розповідали, що їхня дитина вирішила допомогти тваринам.

Про акцію активно розповіли на сторінках у соціальних мережах. Три навчальні заклади області не залишилися осторонь, і в одній зі шкіл зібрали близько 50 ковдр.

Навіть незважаючи на те, що проект зараз злегка припинений, ковдри продовжують довозити.

Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.