У четвер, 7 січня в Україні святкували одне з найсвітліших християнських свят - Різдво. Люди збираються за одним столом на сімейну вечерю, святкують народження Христа, виходять на вулиці колядувати, вітають один одного та щиро радіють, і Хмельницький виключенням не став.

Так, в центрі міста помітили веселу компанію колядників, що вдягли святкові вбрання та вийшли на вулиці веселити людей. Відео, зроблені глядачами, опублікували на Instagram-сторінці спільноти "Хмельницький Live"

Хмельницький Live, скріншот з Instagram

Хмельницький Live, скріншот з Instagram

У різдвяний вечір десятки людей співали разом "Добрий вечір тобі, пане господарю", сміялися, раділи, та вітали одне одного.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хмельницький Live, скріншот з Instagram

Нагадаємо, 8 січня "Вертеп-фест" організовує "Вертеп-платформу," щоб щедрівки, вертепи і різдвяні майстер-класи були доступними й онлайн. Окрім того, організатори підготували сюрприз. Чотири роки поспіль фестиваль відбувався у традиційному для усіх фестивалів світу форматі: наживо, проте цього року з 8 січня по 10 усі охочі можуть доєднатися до фестивалю онлайн. Його гасло - “Вертеп UnLock!”.