Дітей, чиї батьки загинули на фронті, з Різдвом та Новим роком привітали волонтери з України та Польщі. Вже шість років поспіль небайдужі готують тисячі пакуночків, але цього року доброчинна акція "Свята без тата" опинилася під загрозою зриву.

Гроші на подарунки збирають українські заробітчани, які працюють у Польщі. Вони створили фактично цілий рух "Супер ельфів". Через епідемію коронавірусу і, відповідно, закриті кордони волонтери довго не могли передати маленьким українцям підготовлені презенти, йдеться в сюжеті ТСН.

Деякі сім'ї не можуть розраховувати навіть на допомогу від держави, оскільки батьки не буди офіційно одружені. Саме такі родини потребують найбільше уваги, тому що не мають ніяких пільг і чекати підтримки нізвідки.

На допомогу "суперельфам" прийшли польські волонтери, і разом вони відкрили резиденції у Хмельницькому, Вінниці, Львові та Рівному. Тепер подарунки пакуютьтут, і планують роздати близько 3 тисяч.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом