На вулицях Хмельницького засікли, мабуть, найсвятковішу автівку, яку собі можна уявити.

Новорічні свята вже практично закінчилися, але не для нашого водія. Відео, зроблене очевидцями, на своїй сторінці в Instagram публікує спільнота Khmelnitskiy.inst. Оригінальний водій прикрасив машину гірляндою, і не просто прикрасив, а повністю "обмотався" нею. По яскравості залізний кінь може позмагатися хіба що із новорічною ялинкою у центрі міста.

"Як Вам такі машини в гірляндах?", - питають автори.

Раніше у Чернівецькій області жителі села Петричанка влаштували на вулиці справжню різдвяну казку, прикрасивши все навколо мільйонами вогнів. Ілюмінацію таких масштабів вкрай рідко можна зустріти в невеликих населених пунктах України. На кадрах видно, що чернівчани прикрасили гірляндами не тільки будинки, а й паркани, і дерева навколо.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тим часом головна ялинка України, традиційно встановлена в Києві на Софійській площі, увійшла до переліку найкрасивіших різдвяних дерев Європи. Відповідний рейтинг, як і щороку, склала туристична організація European Best Destinations.

Як повідомляв портал Знай.ua прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози і снігопади.