На Хмельнитчині встановили меморіальну дошку на честь учасника ООС Богдана Шацького, який загинув на фронті 22 листопада 2019 року.

Пам'ятник відкрили на будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів села Михля, повідомляє Ізяславська райдержадміністрація.

фото: сайт Ізяславської райдержадміністрації

На відкриття меморіалу прийшли родичі загиблого захисника України, його друзі, бойові побратими, представники школи та громадськість села.

фото: сайт Ізяславської райдержадміністрації

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

фото: сайт Ізяславської райдержадміністрації

Пам'ять Богдана Шацького вшанували хвилиною мовчання.

фото: сайт Ізяславської райдержадміністрації

Тим часом кияни згадали волонтера та молодого воїна ЗСУ Дениса Денисюка, який загинув 10 червня 2015 року, підірвавшись на боєприпасі. Його пам'ять вшанували у фейсбук-спільноті мешканців столиці "Real Kyiv". Хлопець не дожив до свого 25-річчя близько місяця. Денис Денисюк виріс у Києві і до армії працював режисером монтажу на одному з українських телеканалів.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.