Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться подробицями особистого та професійного життя.

Напередодні в Україні святкували Щедрий вечір, і на своїй сторінці в Іnstagram Леся показала, як виглядав її святковий стіл.

У підписі до опублікованого ролика Нікітюк привітала свою армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім щастя. "Зі Старим Новим роком! Люблю вас всіх, щастя вам і вашим родинам, Бусінки", - написала Нікітюк.

"А стіл то який 😍 рідненький такий))", "Лол", "Ти знову жереш?) Ну, то смачного)😅", "Леся ти безсовісна))", "І Вас зі святом", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як швидко прибрати жирок з боків: перебрала з олів'є на Новий Рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк в нижній білизні показала, як зробити талію без спорту і фотошопу.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "здала" найкращі локації Закарпаття: "Відпочити душею і тілом".