19 січня українці святкували Водохреще, і мер Хмельницького Олександр Симчишин не став виключенням та приєднався до спільної традиції окунатися в ополонці з крижаної водою.

На своїй сторінці в Instagram спільнота Хмельницький LIVE опублікувала фото очільника міста одразу після купання, де він всміхнувся містянам.

"Купалися сьогодні в ополонці? Діліться враженнями в коментарях", - йдеться в дописі.

скріншот: Instagram Хмельницький LIVE

Тим часом мер Києва Віталій Кличко порушив традицію на Водохреща, і пірнув в ополонку не в парку Наталка. У вівторок, 19 січня, мер Києва Віталій Кличко опублікував в мережі відео як він занурився в ополонку, і привітав усіх українців з Хрещенням. Він також написав, що довгі роки дотримувався традиції, але, в цьому році пірнув не в парку «Наталка», де після відкриття купався кілька років поспіль.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомляли, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: МОЗ звернулося до Кабміну.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоніст Голубовська дала прогноз, як локдаун вплине на поширення covid - 19 в Україні.

Знай.uа писав, працевлаштування в Польщі, Чехії, Німеччині: що зміниться для українських заробітчан у 2021.

Виїзд нових заробітчан зараз сильно ускладнений. Однак в 2021 році ряд країн планує нововведення в плані трудової міграції.