У Хмельницькому підлітки знайшли собі нову розвагу та подарували головний біль комунальникам. Заради сміху хлопці вирішили перекинути металевий бак для сміття та спустити його з гори.

Судячи з голосів на записі, одного з учасників звуть Даня. Відео, зроблене користувачем @ihattedanya, публікує спільнота Хмельницький LIVE на своїй сторінці в Instagram.

"Локдаун руйнує нейронні зв'язки. Парк Чекмана, ніч, сміттєвий контейнер та @ihattedanya . Результат такого поєднання на відео", - йдеться в дописі.

Тим часом в Чернівцях неадекват накинувся на перехожу посеред людної вулиці і несподівано почав лупцювати. Коли набридло, перемкнув увагу на дівчинку, що проходила повз. "Мою 74-ну маму побив психічно хворий хлопець, на вигляд 15 років, невеличкого зросту, більше мама не пам ятає. Це сталося на тротуарї , було людно. Мама вийшла за хлібом .Ні з того ,ні з чого почав бити в груди, потім перемкнувся на якусь бідолашну дівчинку".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті неадеквати з битами влаштували "судну ніч" водіям: "Гальмуй!"