За морозами зі снігом і льодом в Україну прийшло потепління, і Хмельницький не став винятком. Найбільше зміни в погоді відчуваються в місцевому супермаркеті, дах якого може і не поїхав, але явно протік.

Так, фото, зроблене покупцем, публікує Telegram-канал "Народний Ревізор".

"Коли на вулиці настала весна. Змінюється тільки погода за вікном, а стан покрівлі супермаркетів, на жаль, залишається такий же плачевний. #Хмельницький, "АТБ", Панаса Мирного, 34", - пишуть у публікації.

Тим часом у Львові покупці стикаються з проблемою недійсних цінників. Сума, зазначена на товарі, ні про що не говорить: скільки насправді коштує продукт, можна дізнатися на касі або після зважування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше спритний тернополянин запхав за комір десятки шоколадок і змився — "солодкого" злодюжку шукає все місто. Повідомляється, що інцидент стався близько 15 години в четвер, 14 січня, в продуктовому магазині "Продлюкс" на вулиці Злуки, 25 в Тернополі. Невідомий чоловік зайшов в зазначений магазин і вкрав з полиці кілька упаковок різних солодощів.

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай.uа писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.