З 25 січня Україна повернулась до життя в умовах адаптивного карантину. Зокрема, це стосується правил користування громадським транспортом, в якому кількість пасажирів не може перевищувати кількість сидячих місць.

Тепер для хмельничан, більшість з яких повернулась на роботу, почалося "веселе" життя. Щоб дістатися до роботи і назад додому, потрібно вистояти чималу чергу на зупинці: тролейбуси й автобуси, в які раніше могло б уміститися більше 100 людей, проїжджають: сидячі місця зайняті - тож ніхто більше зайти в салон не може.

Якщо кількість транспорту і збільшилася, то для містян це непомітно: люди вимушені мерзнути на вулицях в надії дочекатися свого моменту Х. Відео, зроблене одним з пасажирів, на своїй сторінці в Instagram публікує спільнота Khmelnitskiy.inst.

"А як Вам добиратись кудись на громадському транспорті?", - питають автори.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.