Мешканці Кам'янець-Подільського, що на Хмельниччині, яким небайдуже, в якому стані знаходиться їхнє місто, об'єдналися в громадський рух "Прибери в горах".

Кожного тижня його учасники приїжджають на природу, аби прибрати сміття за байдужими співвітчизниками, йдеться в сюжеті ВВС.

Вже багато років хмельничанам не дають спокою завалені сміттям галявини, ліси, схили гір та береги річок, тож люди вирішили брати справу у свої руки та самотужки виправляти ситуацію.

Тим часом мешканці села Хмільник, що на Іршавщині, нажахані через стан своїх річок: водоймища буквально паралізовані сміттєвими заторами.Скляні, пластикові тари, повалені дерева, старий одяг, запчастини електронної техніки - усе це не можна знайти не на секонд-хенді, а в закарпатській річці Боржава.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.