У вівторок, 2 лютого, на Донбасі від кулі окупантів загинув 38-річний старший матрос Дмитро Власенко.

За життя воїна старанно боролися, проте поранення виявилося надто складним. Про це повідомили у пресслужбі 503-го окремого батальону морської піхоти.

"Старший стрілець Дмитро Власенко прослужив у нашому батальйоні більше трьох років і назавжди закарбувався у серцях побратимів як щира, чесна та добра людина, як мужній воїн, що завжди готовий підставити плече", ­­– йдеться у повідомленні.

Загиблий родом з Миколаївщини. У нього залишилися старенькі батьки.

Нагадаємо, скульптор пішов служити на Донбас, але не цурається улюбленої справи: творить просто на передовій. Військовослужбовець Влад до війни працював скульптором.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці розповіли, як відомі оператори обвели їх довкола пальця: "Одна неволя, ледве втік". Клієнти відомих компаній поділилися своїм негативним досвідом

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.