Минулої неділі в Україні відзначали найромантичніше свято: День усіх закоханих. 14 лютого тисячі людей зізнавалися у коханні, робили приємні подарунки і проводили час із найближчими. А для відомої української телеведучої Марічки Падалко цей день став трагічним: в День Святого Валентина вона втратила дуже близьку людину.

Про це Марічка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Ми вже рік без її порад, підтримки і любові. Символічно, що моя бабуся Тома пішла від нас саме на День Св. Валентина, бо для нас вона ним і була - мирила, об’єднувала, щось приховувала від кого треба, щось недоговорювала, щось підказувала.

Єгору бабуся відпочатку нарадила «тримати мене в тонусі». Не знаю, що саме малося на увазі, але життя останні п’ятнадцять років було дуже насиченим😀 І завдяки її підтримці я на нього зважилася, за що їй буду завжди вдячна. «Нехай в тебе завжди так горять очі» - казала вона...

Моїй двоюрідній сестрі вона розповідала, що «за поворотом ключа у вхідних дверях знала, в якому настрої повертався чоловік з роботи» і знала, чим краще відповісти. Так вона фактично керувала не однією сім’єю, а всією великою родиною. Тому нам вже рік, як її сильно не вистачає.

скріншот: Instagram Марічки Падалко

Я з тих, хто мав дуже сильний зв’язок з бабусею, і про деякі наші «справи» вона дозволила розповідати рідним лише після смерті. Я спостерігаю, як багато моїх знайомих торік втратили бабусь, тому сьогодні моя свічка і за них теж!", - написала Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

скріншот: Instagram Марічки Падалко

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".