Родина Артема Зайцева, 44-річного чоловіка, який помер 5 травня у Саксаганському ТЦК у Кривому Розі, досі не може його поховати. Мати Артема, Тетяна Зайцева, в інтерв'ю розповіла, що вони зіткнулися зі справжнім пеклом.

За її словами, на початку травня Артема насильно забрали до ТЦК озброєних людей. У морзі вона помітила у сина синці та синці, що викликало у неї жахливі сумніви. Експертизи, проведені за ці місяці, лише заплутали ситуацію: спершу стверджували, що Артем помер від отруєння, потім нібито від ішемічної хвороби серця.

"Гематоми по всьому тілу та ребра поламані в області серця", – каже Тетяна. Протягом трьох місяців їй не дозволяли доступу до справи.

Тетяна стверджує, що Артем не мав хронічних захворювань, що підтверджується укладанням військово-лікарської комісії до його затримання. У ТЦК заявили, що у чоловіка нібито різко погіршився стан здоров'я, і ​​що він мав ознаки епілептичного нападу.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Чи можуть виселити із квартири за несплату комунальних послуг Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

15 травня Тетяна звернулася до поліції з проханням провести повторну експертизу. Але досі ні морг, ні поліція не повідомляють, чи проводитимуть розтин знову.

Завідувач криворізького відділу судово-медичної експертизи Андрій Рубанов стверджує, що експертизу провели 6 травня, і що родичі могли б забрати тіло, якби звернулися до бюро. Однак у бюро не отримували заяв від родичів щодо отримання тіла.

Начальник районного управління поліції Ілля Богдан повідомив, що у справі Артема Зайцева проводиться досудове розслідування і правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини його смерті.

Раніше ми писали, Хустський військком Василь Зубатов п'яним розкидав долари: звинувачення у корупції не заважають смітити грошима

Вам буде цікаво дізнатися, Даша Астаф'єва зізналася, що їй погрожували через допомогу військовим: "Постійно боялася"

Читайте також, ТЦК мають зникнути: нардеп закликає до повної реформи армії