Хмельницький перинатальний центр став черговим епіцентром поширення коронавірусу COVID-19. Про це під час планового брифінгу розповів голова обласної державної адміністрації Дмитро Габінет.

Читайте Знай в Google News!

За словами чиновника, станом на п'ятницю, 18 вересня, в Хмельницькому міському перинатальному центрі підтверджені випадки захворювання на COVID-19 у 17 співробітників установи – 7 лікарів, 6 медсестер і 4 санітарки.

Дмитро Габінет підкреслив, що перинатальний центр продовжує свою роботу в звичайному режимі. У разі, якщо в установі буде зафіксовано різке зростання захворюваності, хворих медиків замінять співробітники з інших медичних установ. Чиновник зазначив, що до таких заходів влади вдадуться лише в разі крайньої необхідності.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині міська громада не повірила в статистику і звернулася до депутатів скасувати "червону" зону.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Хмельницькій області жінка займалася роздрібною торгівлею без маски і була оштрафована на 17 тисяч гривень.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області в" червону зону " можуть потрапити ще чотири райони і одне місто.