У Хмельницькій області священик б'є дружину і грає в азартні ігри. Про це розповіли в сюжеті "Надзвичайні новини" на сторінці "Факти ICTV" в соцмережі Facebook.

40-річний отець Володимир 20 років служить у храмі села Вікторівка. У нього є дружина Мар'яна і двоє дітей. Однак виявилося, що священнослужитель не дотримується всіх Божих заповідей.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що Володимир страждає від ігрової залежності і часто б'є Мар'яну. В результаті одного з таких випадків у жінки навіть стався викидень. Дружина священика каже, що ніколи не думала, що життя зі священиком може перетвориться на справжнє пекло.

Спершу жінка помітила, що її чоловік робить ставки на спорт і вдома грошей практично немає. Вона просила Володимира зупинитися і більше думати про сім'ю. Він обіцяв, що це востаннє, проте продовжував брати кредити і грати.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мар'яна також брала гроші в борг, щоб покрити частки чоловіка. Однак той продовжував грати, став зловживати алкоголем і бити дружину.

Сім'я Володимира та Мар'яни, кадр з репортажу Надзвичайні новини: Facebook
Сім'я Володимира та Мар'яни, кадр з репортажу Надзвичайні новини: Facebook
Сім'я Володимира і Мар'яни, кадр з репортажу Надзвичайні новини: Facebook

"Я взяла дитину, пішла в іншу кімнату і закрила двері, щоб він нас не чіпав. Він вибив рукою скло в цих дверях, кинув мене на підлогу, почав бити... я в той момент була вагітна, у мене стався викидень, всі стіни були в крові, всі сусіди це бачили" - розповіла Мар'яна.

Жінка каже, що подібні випадки повторювалися постійно. Востаннє Володимир прийшов додому п'яний і почав бити Мар'яну на очах у дітей. Він забрав телефон у шестирічного сина, щоб той не викликав поліцію, а жінка босоніж вибігла на вулицю і втекла. Пізніше вона звернулася в поліцію і змогла забрати дітей у чоловіка-тирана.

Сам отець Володимир заперечує факт побиття дружини і каже, що нічого поганого нікому не зробив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що судимий за вбивство киянин влаштував пекло дружині і придивився до маленької доньки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові мачуха жорстоко знущалася над 10-річною "попелюшкою"

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянки роззулися на знак протесту в центрі міста