У Хмельницькій області розшукали 15-річну дівчинку, яка втекла до коханого з Кіровоградської області.

Про подробиці події розповідає прес-служба Новоушицького відділення поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Повідомляється, що кілька днів тому до співробітників Новоушицького відділення поліції звернулися колеги з Кіровоградської області. Вони повідомили, що необхідна допомога в пошуках неповнолітньої дівчинки, яка втекла від батьків. Мати ані не була готова до зникнення дитини, адже подібних проблем ніколи не виникало, тому поклала надії на поліцію, що вони допоможуть в її пошуках.

Зникла дівчина / фото : ГУНП
Зникла дівчина / фото : ГУНП

Правоохоронцям повідомили, що дівчинка може знаходиться в одному з сіл Новоушицького району. Поліцейські перевірили інформацію, однак за вказаною адресою її не знайшли. Пізніше місцеві жителі підказали, що бачили схожу дівчинку в одному з будинків. Там поліцейські і виявили Аню. На щастя, вона виявилася ціла і неушкоджена, ніяких протиправних дій проти неї не здійснювали.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як з'ясувалося, 15-річна Аня приїхала до свого 20-річного коханого. Вони довгий час спілкувалися в соціальних мережах, а коли з'явилася можливість, дівчина приїхала до нього, не сказавши нічого батькам. Правоохоронці пояснили, що такий вчинок може призвести до серйозних проблем і взяли з неї обіцянку, що більше такого не повториться.

Поліцейські забрали дівчинку, нагодували її і направили додому в Кіровоградську область.

Нагадаємо, раніше У Києві зникла 16-річна бунтарка в бірюзових джинсах-йде не вперше

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві зникла юна бунтарка з бордовим їжачком на голові-прикмети і фото

Також «Знай.иа " писав, що Під Франківськом відшукали школярку, яка втекла від батьків: "я вже доросла!"