Клієнт ПриватБанку з Нікополя потрапив в жахливу ситуацію — з його рахунків було несанкціоновано знято 250 тисяч гривень, частина яких складала кредитні кошти. Випадок викликав багато питань щодо надійності банківських систем безпеки та ефективності захисту клієнтських коштів.

Українець нещодавно повідомив про значне несанкціоноване списання коштів з його рахунків. Згідно з його заявою, з карток було знято 250 тисяч гривень, зокрема 75 тисяч гривень з кредитного ліміту. Найголовніше те, що під час цієї операції на телефон клієнта не надійшло жодного сповіщення, а система безпеки банку не запросила підтвердження фінансових операцій.

Банкомат. Фото: youtube
Банкомат. Фото: youtube

Після того як чоловік зрозумів, що став жертвою шахрайства, він негайно звернувся до банку і кіберполіції. Відповідь фінустанови, на жаль, не принесла втіхи. ПриватБанк визнав ситуацію та подав заявку про шахрайство. Але тут з’ясувалося, що можливості банку обмежені — розслідуванням випадків шахрайства повинні займатися правоохоронні органи.

Незважаючи на те, що банк обіцяє співпрацювати зі слідством, залишається відкритим питання, як така ситуація могла трапитися і як захистити свої фінанси від подібних ризиків. Поки клієнт чекає на результати розслідування, він має справу з наслідками: втрачені гроші, зіпсовані нерви та невизначене майбутнє щодо повернення коштів.

Популярні новини зараз
Банки видають готівку за новими правилами: скільки грошей можна зняти за один раз Місячна економія 450 грн: хто з українців з 1 жовтня платитиме за світло вдвічі менше Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше
Показати ще

Нагадаємо, гроші українців можуть "згоріти" у банках? Фінансист поділився екстреною порадою

Раніше ми розповідали, що клієнти ПриватБанку не можуть зняти валюту з рахунків: у чому проблема

Також, "аномалії" з картками ПриватБанку: йдуть у мінус без видимих ​​причин